Hlavný banner

Főmenü

Regionális Ped. Központok

Testvérszervezetek

Rokon kapcsolatok

Támogatóink

Elérhetőségünk


postacím:
945 01 Komárno 1
P.O.Box 49

e-mail:
szmpsz@szmpsz.sk

tel/fax:
[+421](0)35 771 3572
[+421](0)35 771 4755
[+421](0)31 780 7928

fax:
[+421](0)35 771 4756
A honlap működését a

támogatja.


Iskolai adatbázis


Iskolai adatbázis – adatok frissítése

Szövetségünk az elkövetkezõ idõszakban az iskolákkal való kapcsolattartást mindenek elõtt az interneten keresztül kívánja megoldani. Ehhez viszont az iskolák, személyek pontos e-mail címére van szükség. Ebbõl az okból kérjük az iskolák igazgatóit ill. informatikusait vagy a titkárság alkalmazottait, hogy szenteljenek az eddigieknél nagyobb figyelmet az SZMPSZ honlapján (www.szmpsz.sk) található adatok pontosságának, állandó frissítésének.

Az adatok frissítését lehet kérni a következõ címeken: szmpsz@szmpsz.sk, vagy rpk.ga@szmpsz.sk. Ehhez a honlapról ITT letölthetõ adatlapba kell beírni a frissített adatokat és visszaküldeni a fent jelzett címek valamelyikére.

A gyors információcserén (mely a váratlan eseményekre való reagálások esetében különösen szükséges) kívül, Szövetségünk programkínálata és módszertani szaktanácsadása szempontjából is célszerû, hogy iskoláink pontos elérhetõségével rendelkezzünk. Fontos lenne az is, hogy az iskolák rendszeresen ellenõrizzék, hogy a helyes cím megadása mellett van-e elég tárhely a levelek fogadására. Sokszor éppen a megtelt tárhely miatt nem jut el a kívánt információ a megadott címre.

Ezúton mondunk köszönetet az együttmûködésért mindazoknak, akik felhívásunknak eddig is eleget téve frissítették adataikat.

Az iskolák elérhetõségeik és egyéb adataikat önállóan is frissíthetik. Az adatokhoz a hozzáférés a honlap „iskolai adatbázis” almenüjébõl lehetséges. Itt megtalálható a módosítás technikájának leírása.

Az adatfrissítéshez az iskola kilencjegyû azonosító számát (IÈO) kell beírni az utasítás alapján.

(pl)
Az adatlap innen letölthetõ.


Az SzMPSz iskolai adatbázisa

Iskolai adatbázisunk a települések sorrendjében tartalmazza az iskolák adatsorait, beleértve a megnevezéseket, kapcsolatokat, igazgatók és helyetteseik neveit és elérhetõségeit s pár egyéb adatot. A 900-nál is több szlovákiai magyar iskolára vonatkozó bejegyzést tartalmazó adatbázis településre szûrhetõ, avagy a "Bõvített keresõ|szûrõ" segítségével egyéb szofisztikált szûrésmódok definiálhatók. A rendszer elégségesen sokféle oszlop-szerkezetû iskolalistákat tud generálni. Lépjen be! Próbálja ki! Keresse meg kapcsolatait!

Ez a weboldal adatbázisainkhoz vezeti Önt. Ahhoz, hogy az adatok szerkesztõjeként beléphessen felhasználói jogosultsággal kell rendelkeznie. Ilyen hozzéféréssel az egyes iskolák rendelkezhetnek. Felhasználói névként az iskola kilencjegyû identifikációs kódját kell feltüntetni. Elsõ bejelentkezéskor a jelszó megegyezik a névvel, ezért a bejelentkezés után ajánlatos azt megváltoztatni. Ezt a változtatást a bejelentkezés után megjelenõ menürendszer jelszó-változtató tétele teszi lehetõvé.

A jegyzékekben elõforduló adatok több esetben az iskolaügyi minisztérium eredeti adatforrását tükrözik, ezért szlovákul fordulnak elõ.


Van felhasználói jogosultsága?

Jelentkezzen be!


Adja meg felhasználói nevét és jelszavát!

Név

Jelszó

Nincs felhasználói jogosultsága?

Itt kérhet új felhasználói jogosultságot...

Ha egyszerûen csak passzív látogatóként kívánja az adatbázist megtekinteni, bejelentkezhet az anonymous felhasználói nevet és az anonymous jelszót használva.