A legfrissebb hír...
SzMPSz logo: Visszavezet a kezdőlapra...

  Főmenu
Tantárgyi felületek
Szervezeti élet
Rendezvények
Képzés, továbbképzések
Diákversenyek
Pályázatok
Hírek
Pázmány Alapítvány
Comenius
Oktatáspolitika
Pedagógusfórum
Jogszabályok
Adatbázisok
Galéria
Letöltés
Informatika és Tananyag
Beíratkozás
Archívum
  Pedagógiai Központok
  Rokon linkek

  Elérhetőségünk

postacím:
945 01 Komárno 1
P.O.Box 49
e-mail:
szmpsz@szmpsz.sk; pek@szmpsz.sk
tel/fax:
[+421](0)35 771 3572
[+421](0)35 771 4755
[+421](0)31 780 7928
fax:
[+421](0)35 771 4756

  A weboldal támogatója
  (C) 2004-2011 SzMPSz


Iskolai adatbázis – adatok frissítése

Szövetségünk az elkövetkező időszakban az iskolákkal való kapcsolattartást mindenek előtt az interneten keresztül kívánja megoldani. Ehhez viszont az iskolák, személyek pontos e-mail címére van szükség. Ebből az okból kérjük az iskolák igazgatóit ill. informatikusait vagy a titkárság alkalmazottait, hogy szenteljenek az eddigieknél nagyobb figyelmet az SZMPSZ honlapján (www.szmpsz.sk) található adatok pontosságának, állandó frissítésének.

Az adatok frissítését lehet kérni a következő címeken: szmpsz@szmpsz.sk, vagy rpk.ga@szmpsz.sk. Ehhez a honlapról ITT letölthető adatlapba kell beírni a frissített adatokat és visszaküldeni a fent jelzett címek valamelyikére.

A gyors információcserén (mely a váratlan eseményekre való reagálások esetében különösen szükséges) kívül, Szövetségünk programkínálata és módszertani szaktanácsadása szempontjából is célszerű, hogy iskoláink pontos elérhetőségével rendelkezzünk. Fontos lenne az is, hogy az iskolák rendszeresen ellenőrizzék, hogy a helyes cím megadása mellett van-e elég tárhely a levelek fogadására. Sokszor éppen a megtelt tárhely miatt nem jut el a kívánt információ a megadott címre.

Ezúton mondunk köszönetet az együttműködésért mindazoknak, akik felhívásunknak eddig is eleget téve frissítették adataikat.

Az iskolák elérhetőségeik és egyéb adataikat önállóan is frissíthetik. Az adatokhoz a hozzáférés a honlap „iskolai adatbázis” almenüjéből lehetséges. Itt megtalálható a módosítás technikájának leírása.

Az adatfrissítéshez az iskola kilencjegyű azonosító számát (IČO) kell beírni az utasítás alapján.

(pl)
Az adatlap innen letölthető.


Az SzMPSz iskolai adatbázisa

Iskolai adatbázisunk a települések sorrendjében tartalmazza az iskolák adatsorait, beleértve a megnevezéseket, kapcsolatokat, igazgatók és helyetteseik neveit és elérhetőségeit s pár egyéb adatot. A 900-nál is több szlovákiai magyar iskolára vonatkozó bejegyzést tartalmazó adatbázis településre szűrhető, avagy a "Bővített kereső|szűrő" segítségével egyéb szofisztikált szűrésmódok definiálhatók. A rendszer elégségesen sokféle oszlop-szerkezetű iskolalistákat tud generálni. Lépjen be! Próbálja ki! Keresse meg kapcsolatait!

Ez a weboldal adatbázisainkhoz vezeti Önt. Ahhoz, hogy az adatok szerkesztőjeként beléphessen felhasználói jogosultsággal kell rendelkeznie. Ilyen hozzéféréssel az egyes iskolák rendelkezhetnek. Felhasználói névként az iskola kilencjegyű identifikációs kódját kell feltüntetni. Első bejelentkezéskor a jelszó megegyezik a névvel, ezért a bejelentkezés után ajánlatos azt megváltoztatni. Ezt a változtatást a bejelentkezés után megjelenő menürendszer jelszó-változtató tétele teszi lehetővé.

A jegyzékekben előforduló adatok több esetben az iskolaügyi minisztérium eredeti adatforrását tükrözik, ezért szlovákul fordulnak elő.


Van felhasználói jogosultsága?

Jelentkezzen be!


Adja meg felhasználói nevét és jelszavát!

Név

Jelszó

Nincs felhasználói jogosultsága?

Itt kérhet új felhasználói jogosultságot...

Ha egyszerűen csak passzív látogatóként kívánja az adatbázist megtekinteni, bejelentkezhet az anonymous felhasználói nevet és az anonymous jelszót használva.

Gyermekrajzok kiállítása a Szlovák Nemzeti Múzeum Szlovákai Magyarok Kultúra Múzeumában
Komáromi Pedagógiai Napok megnyitója
VI. Országos Képzőművészeti Pályázat értékelése
Móricz Zsigmond Emlékkonferencia
Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség tisztújító közgyűlése
Akkreditált továbbképzés
Országos Óvodapedagógiai Konferencia
VII. Ung-vidéki és Bodrogközi Pedagógiai Napok
Kufstein-tanácskozás Felsőpulyán
Magyar - magyar kapcsolatépítés horvátországi Drávaszögben
A Szlovákiai Magyar Iskolák Országos Tanévnyitója
a galántai Szent István király templomban

Táblázat az SZMPSZ tagság nyilvántartásához (TV elnököknek)

Aktuális információk.
Kattintson ide!


Lapozzon bele a PF eddigi számaiba!


Adatlap a Pedagógus Fórum cikkírói reszére

Iskolai adatbázisunk a települések sorrendjében tartalmazza az iskolák adatsorait, beleértve a megnevezéseket, kapcsolatokat, igazgatók és helyetteseik neveit és elérhetőségeit s pár egyéb adatot. A 900-nál is több bejegyzést tartalmazó adatbázis településre szűrhető, avagy a "Bővített kereső|szűrő" segítségével egyéb szofisztikált szűrésmódok definiálhatók. A rendszer elégségesen sokféle oszlop-szerkezetű iskolalistákat tud generálni. Lépjen be! Próbálja ki!